Novak Djokovic

Sjajno humanitarno veče u organizaciji Noleta

Veliki broj poznatih ličnosti rado učestvuje i organizuje humanitarne akcije, sakupljajući novac za pomoć deci, gladnima, školarcima. Novak Đoković, jedan od poznatih humanitaraca, nedavno je u ime svoje fondacije, koju vodi njegova devojka Jelena Ristić, organizovao dobrotvornu večeru.

Image by wikipedia.org

Novak Djokovic

Svetski poznati teniser i poznati humanitarac, koji je postavio svoju devojku na čelo svoje organizacije, bio je domaćin velikog događaja održanog u Velikoj jabuci. Jelena, dugogodišnja Novakova devojka, po prvi put je bila organizator ovako velikog humanitarnog događaja. U nekoliko meseci, koliko je trajala organizacija, ona je uspela da završi svaki detalj i da pozove svetski poznata imena iz sveta mode, sporta čak je među gostima bila i Ana Vintus, za koju je poznato da pažljivo bira događaje na kojima će se pojaviti.

Večera je organizovana u klubu Capitale, sa namerom da se sakupi novac za škole u Srbiji. Sa velikim brojem poznatih ličnosti, koje su predstavljale aukcije, ceo događaj je protekao vrlo interesantno. Model Anja Rubik i njen muž, košarkaš Saša Knežević, predstavili su aukciju z aprivatni teniski meč sa Novakom,. Vojvotkinja Sara Ferguson je predstavljala aukciju za privatnu partiju golfa sa Endijem Garsijom, dok je model Karli Klos predstavila šambala narukvicu sa crnim dijamantima. Druge poznate ličnosti koje su prisustvovale ovom događaju su Džon Mekinro, princeza Beatris, Nik Vujičić, Rene Rokfeler i još mnogo njih.

Na humanitarnoj večeri je je uspešno sakupljeno skoro 1,5 miliona dolara koje će biti iskorišćene u cilju pomaganja deci u srpskim školama. Tri puta bravo za sve poznate ličnosti koje svoju slavu koriste da bi pomagali drugima!

wpDiscuz

Related Posts

Paule Ka Collection Preview Dubai

Paule Ka Preview

The French fashion house previewed its spring collection in Dubai.

Michelle Obama State of the Union Dress

First Lady of Fashion

Michelle Obama looked stylish at the SOTUS.

Golden Globe Awards Fashion

Fashionable Fifteen

The top Golden Globes’ red carpet dresses of all time.

Golden Globe Awards

Golden Girls

Our top picks from the Golden Globes red carpet.

LAPALME Magazine AnnaLynne McCord

LAPALME Magazine Hosts Winter Soiree

The star-studded event was held to celebrate the Golden Globes.

Latest News